Acasă > despre noi

Despre străluceşte pentru totdeauna

Situat în speciale economica zona de China-Shenzhen, Forever Shining Opto-Electronic Co, Ltd. este o fabrică de LED în plină expansiune, specializata in benzi LED-uri de fabricaţie. Suntem un producător de excelent benzi LED-uri profesionale tehnicieni şi supermatic cip mounters. Rapid producția și livrarea la timp sunt promisiunile clienţilor. Inovare şi serviciu de sunet sunt armele noastre supravieţuitor. Ne sunt stralucitoare în zona benzi LED-uri, scopul nostru este de la aducerea benzi LED-uri pentru totdeauna strălucit în lume.

Noastre margini ascuţite

1. tipuri de sunet şi completă a condus benzi

Principalele noastre produse sunt conduse de benzi. Vom produce nu numai 3528, 5050, 2835, 3014, 5730, 5630, 335 SMD condus benzi, dar, de asemenea, produc 3mm 5mm DIP condus benzi si benzi digitale IC.
Ce e mai mult, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor diferite, vom furniza, de asemenea diferite grade. Benzi ordinare sunt ieftine şi potrivite pentru vanatorii de preturi mici. Clasa de mijloc benzi sunt rentabile cu preţuri acceptabile şi calitate decenta, acestea sunt concepute pentru piaţa ţărilor dezvoltate. În plus, Superior condus benzi sunt cardurile noastre de trump, ei au grosime PCB, lumeni mare şi lungă durată de viaţă care să le permită strălucitoare în mediu lux hoteluri de cinci stele.

2. avansate de echipamente şi rapid de producţie/livrarea la timp

Pentru a mări producţia şi viteza de livrare, ne-am weeded afară maşini în vârstă. Acum avem patru seturi de mare viteză cip mounters şi re-fluxul de masini de lipit. În cazul în care toate materialele sunt gata şi toate maşini noi funcţionează la viteză maximă, putem face 5000m IP20 benzi gata pe zi.

3. accesorii confortul clienţilor

Domeniile noastre principale de afaceri sunt conduse de benzi. Pentru a oferi clientilor nostri un serviciu bun, de asemenea, furnizarea condus benzi accesorii. Deoarece avem partener fabrici producătoare de alimentare, controlere şi conectori. Putem obţine preturi ieftine de la ei şi oferă aceste accesorii la preturi nu-profit pentru clienţii noştri condus benzi. Livrarea tuturor parcelelor într-un pachet este o modalitate buna de a salva incarcaturi si timp.
Ce e mai mult, putem personaliza benzi LED-uri speciale la MOQ mici pentru clienţii noştri potenţiali.

Strategia noastra

Având în vedere pieţele brusc competed din benzi de LED-uri, vom câştiga doar profituri reduse din benzi noastre obişnuite, astfel MOQ ar trebui să fie mai mare. În majoritatea cazurilor, am terminat benzi obişnuite în stoc, care să permită livrarea rapidă.
Pentru benzi superioare convenţionale, MOQ este mic. Mai multe tipuri de într-o singură comandă este, de asemenea, bine ati venit. Personalizarea este, de asemenea, disponibile. Stocăm numai PCB şi LED-uri, 3-5 zile sunt suficiente pentru comenzile mici convenţionale.
Vrem să construiască relaţii stabile de afaceri şi de a obţine câştig-câştig rezultat cu clienţii noştri.
Dacă aveţi încredere străluceşte pentru totdeauna, vă va străluci pentru totdeauna!

4. certificat